od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Školice sporta za decu

Dečiji svet

skolica-sporta-1

Školice sporta za decu

Pitate se da li je vaše dete treba da krene u neku od školica sporta za decu? Možda mislite da je rano, ali deca se od malih nogu uče određenim veštinama i navikama, i spremni su za treninge. Uz pomoć školice sporta za decu, oni razvijaju ne samo kondiciju, već uče kako da postanu timski igrači ili odlučuju samostalno, izgrade poverenje i disciplinu, kao i samokontrolu u određenim momentima.

skolica-sporta-3Trebalo bi da sa detetom razgovarate o tome u koju školicu sporta želi da ide. Ukoliko je opredeljenje vašeg deteta, npr. fudbal, imamo pravu školicu za vas – STARS školica fudbala za decu. Ovde su treninzi fudbala za decu namenjeni uzrastu od 5-10 godina, te se kroz igru i druženje deca upoznaju sa osnovnim elementima i pravilima fudbalske igre.

Zaposleni u Stars školici fudbala za decu poštuju vaspitno-pedagoško-obrazovne metode, te uče decu i određenim radnim i životnim navikama i ponašanju. STARS školica obezbeđuje treninge fudbala za decu na tri lokacije u Beogradu – OŠ N.H. Siniša Nikolajević ( Vračar ), OŠ Milena Pavlović Barili ( Višnjička Banja ) i OŠ Isidora Sekulić ( Savski venac ). O vremenu treninga fudbala  posetite Škola fudbala za decu STARS, kao i facebook stranicu https://www.facebook.com/skolafudbalastars/

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh