od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet obrazovanja» Skyline academy obrazovni centar

Svet obrazovanja

skyline-academy-obrazovni-centar

Skyline academy obrazovni centar

Ukoliko vam je potrebno stručno usavršavanje iz neke oblasti, na raspolaganju su vam različiti obrazovni centri koji nude određene programe. Jedan od njih je i edukativni centar Skyline academy koji svojim polaznicima nudi učenje i usavršavanje kroz različite radionice i kurseve. To su povoljni kursevi jezika (više od 10 jezika u izboru) , učenje stranih jezika za decu ( od 3-6/7-10/11-14 godina ), srpski jezik za strance, škola računara ( osnovni paket, poslovni paket, AutoCAD, SolidWorks, CorelDRAW, Photoshop ), pripremna nastava, pomoć pri učenju i savladavanju nastave za osnovce i srednjoškolce, kurs bontona i manekenstva, kao i nekoliko psiholoških radionica .

Edukativni centar Skyline academy organizuje opšte, poslovne i konverzacijske kurseve jezika u okviru kojih su osnovni ili intenzivni kursevi, a možete birati da li će to biti individualni ili grupni časovi.

skyline-academy-skola-stranih-jezika

Kako je znanje rada na računaru postalo neophodno u svakodnevnom životu i radu, škola računara će dobro doći svima koji nisu toliko vični na kompjuterima, ali i onima koji žele svoje znanje da unaprede.

skyline-academy-skola-racunara

Nastava za sve kurseve se organizuje u malim prilagođenim grupama, programi su fleksibilni, te organizovani prema vašim potrebama i mogućnostima , a nakon završenog kursa – dobijate diplomu o stečenom nivou znanja i veština.

 

Pogledajte više iz kategorije: Obrazovni centi

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh