od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet mode» Slojevito oblačenje

Svet mode

slojevito-oblacenje-naslovna

Slojevito oblačenje

S obzirom da se nikad ne zna kakvo će vreme  biti niti da li će meteorolozi pogoditi vremensku prognozu tog dana, a kamoli na duži period, pogotovo u promenljivim prolećnim danima, u velikoj smo dilemi kako da se obučemo, da li da nosimo kišobrane, kakvu obuću odabrati za ovaj period… Neko iz tog razloga, ako li malo zahladi, u sred proleća nosi zimske jakne i kapute preko tankih majica, dok drugi idu u drugu krajnost, pa se već pri prvim sunčevim zracima skidaju u kratke rukave i šortseve.

Dobar izbor i rešenje može biti slojevito oblačenje. Ovo podrazumeva nošenje nekoliko odevnih predmeta, jedno preko drugog, kako vam s jedne strane ne bi bilo hladno, a sa druge strane – možete uvek skinuti višak garderobe ukoliko postane toplo. Slojevito oblačenje je pogodno I za različite poslovne kombinacije, a posebno je značajno u klimatizovanim prostorijama.

Preko majice ili košulje sa kratkim rukavima, možete obući lagani džemper ili kardigan, muški sako/blejzer za žene, a ukoliko je napolju potrebno –obucite I jaknu ili mantil u skladu sa vremenskim prilikama. Slikoviti prikaz slojevitog oblačenja pogledajte u produžetku:

slojevito-oblacenje-1

slojevito-oblacenje-2slojevito-oblacenje-3

slojevito-oblacenje-4

Pogledajte više iz kategorije: Modne kuće, Tržni centri, Trgovina na malo odećom

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh