od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Smeštaj u Beogradu

Svet putovanja

smestaj-u-beogradu-city-cod-2

Smeštaj u Beogradu

Kompleks City code ima 4 hotela, koja su prilagođena različitim potrebama poslovnih ljudi, sportista, ali i svih drugih turista koji žele da posete prestonicu Srbije i upoznaiju njenu okolinu.

Ukoliko vam je potreban smeštaj u Beogradu, na jednoj od najatraktivnijih lokacija – u blizini pešačke zone Knez Mihailove ulice nalaze se City code exclusive apartmani i City code B&B luxury. Ekskluzivni apartmani poseduju 4 luksuzno opremljena apartmana najvećeg kvaliteta i standarda prilagođenih najzahtevnijim gostima, dok je B&B luxury hotel prilagođen i za poslovni turizam, budući da u njemu postoji sala za sastanke.

Ukoliko vam je potreban smeštaj u Zemunu, druga dva hotela u sklopu City code nalaze upravo tamo. Garni hotel City code Vizura i hotel City code spa prilagođeni su za poslovni i sportski turizam. Poslovni turizam je omogućen postojanjem sala za održavanje sastanaka, dok je sportski turizam obezbeđen postojanjem bazena, teretane, sauna.

smestaj-u-beogradu-city-cod-1U sklopu ponude svih City code hotela su najrazličitije usluge – rezervisanje restorana u Beogradu, kozmetičkih i drugih usluga, pozorišnih karata, obezbeđenje čuvanja dece, rent a car i sve drugo što vam je neophodno prilikom smeštaja u Beogradu.

Budite nam gosti i uživajte, a sve drugo prepustite stručnom i iskusnom timu City code hotela.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh