od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ljubavi i seksa» Šta muškarci misle a ne govore o sexu?

Svet ljubavi i seksa

sta-muskarci-misle-a-ne-govore-o-seksu-cover

Šta muškarci misle a ne govore o sexu?

Postoje stvari koje muškarci ne vole i stvari o  kojima ne govore kad je o sexu reč.  Pošto ih je negde teško naterati u ranoj  fazi veze da progovore na tu temu,  iz straha da vas ne povrede ili ne prestrave svojim  viđenjem sexa, evo par „sitnica“ na koje treba da obratite pažnju.

Muškarci ne vole previše povlačenja! Možda ne znaju da vam kažu ali vam itekako pokretom tela govore da njegovi testisi nisu anti -stres loptice koje možete da stiskate do iznemoglosti. Biće vam beskrajno zahvalan na malo nežnosti.

Muškarci vole jutarnji sex iako većina kaže da im nije toliko bitan.  Opšte je poznato da muškarci ujutru imaju najjaču erekciju i da ne bi imali ništa protiv da mu pertnerka ulepša jutro.

Muškarci ne vole preglasne orgazmeMuškarci uživaju u tome da vas dovedu do vrhunca, ali i da uživaju u iskrenim rekcijama partnera. Vrištanje kao da vam je kobila stala na nogu  će mu biti znak da niste ni blizu i da je sve gluma, kao što u većini slučajeva i jeste.  Ima izuzetaka da se ne uvredi  mali postotak vatrenih žena :)

sta-muskarci-misle-a-ne-govore-o-seksu-1

Da se nadovežem na preglasan orgazam, nije dobro ni  da glumite onesvešćenu mačku u krevetu Pustite malo tona da zna da sve radi kako treba

Najveći srah kod muškaraca je visokorizično „prizemljenje“. Da se razumemo, iako vas vole videti na sebi, ova poza zna biti rizična ukoliko se spustite pod lošim uglom dok je on u erekciji može dovesti do preloma njegovog „ponosa“. Njegov pogled vam tad poručuje: Oprez na visokom nivou!

Erotic shop! Pa ako baš mora..” većina muskaraca nema preteranu želju da se takmiči sa spravama dugim 30 cm koje se rotiraju!

I na kraju muškarci ne vole sex reda radi. Ukoliko vam nije do sexa nemojte to raditi samo da udovoljite svom partneru, tek  tako reda radi. Muškarcima to ni malo nije sexi!

Pogledajte iz naše kategorije: Proizvodnja donjeg veša

Komentari

  1. Malina

    Slažem se za dobrojutarnji sex – nema niceg lepšeg nego da vam tako počne dan!
    Takođe, pomenute stvari su provereno istinite – anketirala sam muškarce u svojoj okolini i svi se slažu! Samo ovaj deo „sex reda radi“ i nije baš tačan – muškarci vole sex kakav god da je, a u strasnim trenucima neće primetiti da li vam je zaista do toga… 😛

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh