od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet ljubavi i seksa

sta-zene-zele-cover

Šta žene žele

Na pitanje „Šta žene žele“ od muškaraca nećete dobiti logičan odgovor. Komplikovane svakako jesmo i ne nalazimo se na istim talasnim dužinama posebno kada je reč o odnosima u vezi.  Razlike dolaze do izražaja kod pitanja „zašto varaju žene a zašto muškarci?“ gde su rezulttati pokazali da zahvaljujući  testosteronu muškarci imaju manje od jedne emotivne vezanosti za sex i više fizičke potrebe da se angažuju bez obzira na posledice.  Fascinantno!

Dakle, drugačiji jesmo! Ali nismo ni toliko komplikovane a da bi to i dokazale navešćemo nekoliko prostih stvari koje želimo  u odnosu sa partnerom.

sta-zene-zele-1

Vodite se zlatnim pravilom „tretirajte nas kao što bi hteli vas da tretiraju“! Znamo da nismo uvek u pravu i da se ne slažete sa svim što kažemo  ali pokažite da poštujete naše mišljenje, karijeru i prijatelje. Dajte poslednji atom snage  i budite iskreni, pažljivi i puni poštovanja.

Sex. Da,  i mi volimo sex! Ali zapamtite nije sve samo u čistom sexu ima nešto i posle. Masaža leđa, vrata, češkanje po kosi..verujte bićemo vam inspirativno zahvalne :)

Romantika. Ne tražimo mi od vas da nam skidate zvezde sa neba i iskačete iz kartonske torte. Ali morate da znate da rečenica “u vezi sam,  živimo zajedno , voli me –tu je ona“  ne pije vodu. Nemojte trošiti čitavo bogatstvo na bukete cveća – jedna ukradena saksija od komsinke  lepog cveća biće dovoljna :)

Znamo da niste završili kulinarstvo i da ne se ne slažete sa šporetom najbolje. Ali nakon napornog dana dočekajte nas i sa ribljim štapićima na vratima i znaćemo da cenimo što ste mislili na nas.

Znamo mi da vi nas volite. I slažem se da ne treba ponavljati  „volim te“ kao da ste progutali gramofon. Ali, imamo i mi dane kad nam je potrebno da čujemo da smo lepe, poželjne, da nas volite. Verujte, tu sebi činite najveću uslugu!

Uključite nas u vaš život! To je tako jednostavno a za vas itekako komplikovano. Upoznajte nas sa vašim prijateljima, kolegama sa posla, povedite nas po nekad u kladionicu. Možda vam donesemo dobru sreću.  Šalu na stranu, pričajte sa nama o problemima i tražite i naše mišljenje.

I na kraju, najbitniije  je da znate da nas nasmejete od srca. Najpoželjniji su muskarci koji se znaju našaliti i na svoj račun.  Naš osmeh je najvredniji poklon za svakog muškarca  da se tako i oseća.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh