od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ljubavi i seksa» Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama I deo?

Svet ljubavi i seksa

sta-znaci-zodijaka-otkrivaju-o-seksualnim-fantazijama-cover

Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama I deo?

Svi imamo neku skrivenu seksualnu fantaziju. Otkrijte šta zvezde misle o vašoj seksualnosti i fantazijama. Koji znak zodijaka je adrenalinski narkoman  a koji voli da bude uhvaćen na delu?

Ovan

Ovnovi ne mogu bez sexa! Sve im oduzmite ali tu strast, taj sado – mazo užitak, taj sex maraton –  to mu ne dirajte. U krevetu su strastveni, vole sex koji sa sobom nosi rizik da će biti uhvaćeni na delu te stoga vole i neobična mesta kao što su tolaeti u klubovima i liftovi. Nemojte se začuditi ukoliko posle noći provedene sa ovnom  osvanete sa par ugriza  ili sa flekicama od voska  sveće.

Bik

Bikovi su po prirodi veliki hedonisti. Za njih je sve uživanje i zadovoljstvo pa i sam seksualni čin. Vole kombinaciju dobrog sexa i afrodizijaka kao što su  crveno vino, čokolada i badem. Veliki su ljubitelji oralnog sexa i dugih poljubaca. Sve što mi je potrebno ste vi, jedan svileni povez za oči i malo tople čokolade a na vama je da se  prepustite  višečasovnom uživanju sa bikom.

sta-znaci-zodijaka-otkrivaju-o-seksualnim-fantazijama-1

Blizanci

Blizancu su uvek u svađi sa samim sobom! Njihova leva i desna hemisfera, racionalno i strastveno, moralna i manje moralna strana su u stalnom sukobu. Tako je i u sexu. Blizanci žive za nove ideje i eksperimente. Probaće sve moguće poze koje im padnu na pamet bez straha od rizika da se zapetljaju u osmicu ili iščaše kuk i  na svim mogućim mestima ukoliko ustanove da ima dovoljn prostora da se zgužvaju u isti.Seksualne igračke poput lisica i bičeva su im verni saveznici a nemojte se začuditi ukoliko vam blizanac dovede i treću osobu u spavaću sobu.

Rak

Naši emotivci Rakovi svaki odnos sa svojim partnerom dovode u duboku vezu sa emocijama. Sa njima je i sam čin sexa  prepun ljubavi i nežnosti. Kako bi partnera oborili sa nogu spremni su i da dube na trepavicama. Rakovi vole duge predigre, grickanje bradavica i poljubce duž čitavog tela. Pronaći če vam svaku erogenu tačku na telu i dovesti do eksplozivnog vrhunca.

Pročitajte u nastavku:
Lav, Devici, Vaga, Škorpija – Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama II deo
Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe – Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama III deo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh