od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ljubavi i seksa» Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama II deo?

Svet ljubavi i seksa

sta-znaci-zodijaka-otkrivaju-o-seksualnim-fantazijama-cover

Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama II deo?

Svi imamo neku skrivenu seksualnu fantaziju. Otkrijte šta zvezde misle o vašoj seksualnosti i fantazijama. Koji znak zodijaka je adrenalinski narkoman  a koji voli da bude uhvaćen na delu?

Lav

Lav je kralj džungle s toga se ophodite prema njemu kako i dolikuje! Zrače jakom seksipilnošću, vatreni su ljubavnici i veliki ljubitelji egzibicionizma. Ne mešaju sex i ljubav, ali kada je ima i ostvare dublji odnos sa partnerom upoznajete njihovu  divlju stranu sexa. Rečnik im je obogaćen bezobraznim – sexi rečima i veliki su ljubitelji oralnog sexa. Sa njima je sex sve,  samo ne monoton i predvidiv. Lavovi su velike mačke, a sem toga ovaj vatreni znak je vladar leđa pa će im jedna senzualna masaža potpaliti svaki nerv.

Devica 

Device .. opasne i perverzne a ko bi rekao? Put do njenog kreveta  popločan je  iscrpljujućim testovima, detektorima i skenerom. Međutim, oni najistrajniji će upoznati njenu stranu ispunjenu mnogobrojnim perverzijama koje uključuju „drty talk“, lisice, svilene marame, kaiševe i sve ostalo što može poslužiti u svrhu vezivanja. Njihove fantazije ukjučuju ropstvo, dominaciju i emotivnu borbu. Njena erogena zona je stomak, pa ako želite da se devica topi u vašim rukama, poljubce od stomaka naniže nikako ne zaboravite.

Passionate couple kissing

Vaga

Vage su pre svega velike estete i uzbuđuje ih sve što je lepo, u prevodu, sve što dobro izgleda. Razigrana i probirljiva vaga neće sebi dozvoliti neprivlačnog partnera bilo da se radi o ženama ili muškarcima. Vage nešto slično Blizancima vole da eksperimentišu sa pozama i raznoraznim vratolomijama ne mareći za posledice. Vole prljave razgovore ali molim vas, pa čak i tad morate biti kreativni i lepo vaspitani. U odnosu sa partnerom ih uzbuđuje „šljepkanje“ po guzi ali i taj detalj mora odisati dostojanstvom i senzualnošću. Retko koji znak voli analni seks kao Vaga.

Škorpija

Škorpije su sex mašine, mogu sve , uvek i bilo gde! Za škorpije je sasvim dovoljno reći da imaju jak libido i snažnu seksualnu želju. Sa škorpijama je sex vatren i nikad ne znate šta da očekujete od njih. Erogenu zonu je teško izdvojiti  – nabrojali bi sve delove tela. Ni zver joj nije ravna!

Pročitajte u nastavku:

Ovan, Bik, Blizanac, Rak – Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama I deo

Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe – Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama III deo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh