od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ljubavi i seksa» Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama III deo?

Svet ljubavi i seksa

sta-znaci-zodijaka-otkrivaju-o-seksualnim-fantazijama-cover

Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama III deo?

Svi imamo neku skrivenu seksualnu fantaziju. Otkrijte šta zvezde misle o vašoj seksualnosti i fantazijama. Koji znak zodijaka je adrenalinski narkoman  a koji voli da bude uhvaćen na delu?

 

Strelac

Strelčevi su  puni samopouzdanja, puni životne energije i kada nešto žele to i dobiju! Bez obzira na to kako izgledaju, osvojiće svakog muškarca ili ženu na koju su odapeli svoju strelu. Upravo ta ljubav prema životu i traganje za srećom ih čini neodoljivim. Strelčevi vole slobodu, avanturu  i otvoren prostor pa ih možete uhvatiti na delu u nekom parku, plaži ili na zadnjem sedištu kola pored puta. Prljavi razgovori su im omiljeni i vole sex više od svega. Što ga je više to bolje, nemojte slučajno da mu to uskratite, potražiće ga na drugom mestu.

Jarac

Jarčevi su hladni i ne zainteresovani na prvi pogled ali izgled vara! Mogu biti neverovatno strastveni u krevetu. Međutim, Jarčevi znaju biti dosadni i predvidivi tako da ne očekujte razne akrobacije i intimna mesta koja pucaju od rizika da vas uhvate. Vole da probaju nešto novo ali partner mora biti inicijator. Nisu nikad čuli za reč „mašta“ i ne znaju njeno značenje. Najbolje od sebe daju kada se opuste – spremni su na sex satima i daju  celog sebe. Uz njih su vam sati vrhunskog užitka zagarantovani.

sta-znaci-zodijaka-otkrivaju-o-seksualnim-fantazijama-3

Vodolija

Kažete Vodolija pomislite na orgije! Njihova najveća fantazija je grupni sex.  Vodolija je najprogresivniji znak zodijaka i  uvek je raspoložen za isprobavanje  novih igračaka  koje se pojave na tržištu. Uživaju u sexu, ali najveći doživlja je onda kada svog partnera dovedu do vrhunca. Prvak je samokontrole i suzdržavaće se sve dok vam ne izmami osmeh zadovoljstava. Najveća erogena zona jedne vodolije je mozak. Raspalite mu maštu dobrim erotskim filmom ili seksi porukama i probudićete divljeg ljubavnika u njemu.

Ribe

Za Ribe se vezuju rečenice kao što su : one su mile, mirne, nežne, one sve vezuju za emocije, osetljive…bal bla bla. Možda,  ali u kom svemiru! Jedna stvar je ipak istinita – bez emocije nema ni dobrog sexa. Ali kada se emocija rodi, mrtva trka između Škorpije i Ribe. Ribe su sklone svim perverzijama i vrlo često se izgube u okeanu seksualnosti. Njihova mašta ne poznaje granice i to ih čini nenadmašnim ljubavnicima. Njihova erogena zona su stopala i jedna nežna masaža ili topla kupka vas može odvesti u perverzni i nesvakidašnji svet mašte jedne Ribe.

Pročitajte u nastavku:

Ovan, Bik, Blizanac, Rak – Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama I deo

Lav, Devici, Vaga, Škorpija – Šta znaci Zodijaka otkrivaju o vašim seksualnim fantazijama II deo

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh