od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Stolice za hranjenje

Dečiji svet

stolica-za-hranjenje-cover

Stolice za hranjenje

Kada vaša beba počne da pokazuje prve znake za sedenje I počne da se oslobađa u smislu kretanja, pravo je vreme da počnete sa korišćenjem stolice za hranjenje bebe. To je otprilike period od 5-6 meseci i tada se već, nakon isključivo mlečnih obroka, postepeno uvode I druge namirnice u bebinu ishranu, počevši od jabuke, šargarepe, bundeve, kao I drugih oblika hrane koja može da se kuva I pasira kako bi vaša beba mogla lepo da proguta sve što joj nudite.

stolica-za-hranjenje-1stolica-za-hranjenje-2

Dečije hranilice na našem tržištu postoje u nekoliko različitih oblika i proizvođača. Neke stolice za hranjenje su isključivo namenjene bebama koje već čvrsto sede, dok su pojedine dečije hranilice podesive prema različitim položajima, pogodne čak I za hranjenje beba u poluležećem položaju. To umnogome zna da bude spas majkama I očevima koji hrane svoje bebe u nezgodnom I nepravilnom položaju na krevetu ili gde god za to imaju obezbeđen prostor.

Stolice za hranjenje bebe mogu da imaju I posebno mesto za odlaganje čaše, a takođe imaju I podesive kaiševe koji sprečavaju vašu bebu da se mnogo mrda dok je vi hranite. Međutim, kada dete počne da pokazuje interesovanje za samostalno držanje kašike I ostalog pribora, džaba vam sve – pripremite se da će hrane biti svugde, a najmanje u ustima bebe… Srećno sa čišćenjem I uživajte u odrastanju svog deteta!

Pogledajte iz naše kategorije: Bebi oprema i hrana

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh