od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Stomatološki turizam u Srbiji

Svet putovanja

dentalni-turizam-cover

Stomatološki turizam u Srbiji

Mnogo je stomatoloških ordinacija širom Srbije koje pružaju kvalitetne stomatološke usluge po izuzetno niskim cenama, u poređenju sa ostatkom Evrope i sveta. Kao jedne od bitnih pitanja zdravlja, stomatološke usluge su podjednako važan deo nege, a zahtevaju poprilično mnogo angažovanog vremena i izdvojenog novca za određeni tretman, pogotovo ako živite u zemljama sveta gde se ovakva vrsta usluga znatno skuplje naplaćuje nego što je to situacija za stomatološke usluge u Srbiji. Ne zato što su stomatološke usluge u Srbiji nižeg kvaliteta, već što je u Srbiji za veliki deo svetske populacije sve znatno pristupačnije kada su cene u pitanju.

stomatoloski-turizam-1S’obzirom na cenovnu prednost stomatoloških usluga, kao i brojne turističke atrakcije naše zemlje, pojavila se potreba za stomatološkim turizmom u Srbiji koju su prepoznale određene stomatološke ordinacije širom zemlje. One nude brza rešenja stomatoloških problema po niskim cenama, ali uz visok kvalitet usluga stručnog kadra koji je praćen upotrebom najsavremenijih stomatoloških materijala i tehnike.

Osim stomatoloških usluga, stomatološki turizam podrazumeva i organizovani smeštaj od strane stomatološke ordinacije koju angažujete, kao i mogućnost organizovanja fakultativnih izleta sa turističkim vodičem i prevodiocem. Stranci su prepoznali jeftin, a dobar kvalitet stomatoloških i turističkih usluga, pa su voljni da doputuju zarad stomatološkog turizma u Srbiju. Zato je, u poređenju sa prethodnim godinama, stomatološki turizam Srbije u porastu.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh