od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Stvoren za decu – grad iz mašte

Dečiji svet

mastograd-naslovna

Stvoren za decu – grad iz mašte

Kao što i samo ime ove dečije igraonice kaže – Maštograd je prostor namenjen deci, ali i roditeljima, koji žele da dožive najlepše trenutke bilo da je u pitanju proslava dečijih rođendana ili beg od svakodnevnih obaveza. Da bi ovaj doživljaj bio zaista poput grada iz dečije mašte, pobrinuli su se 3D lavirint, kućica na drvetu, viseći most, staza sa tunelima, semaforom i saobraćajnim znacima za automobilčiće… Postoje posebno opremljene sobe  za dečake i devojčice, kao i soba sa bioskopom i playstation konzolama, a tu je i kutak za bebe.

mastograd-1

Od skoro, posebno mesto u Maštogradu ima i školica sporta za decu dva puta nedeljno od 17h za decu od 3 do 6 godina, a u sobi za sport su rekviziti za fudbal, košarku ili drugi sport po izboru – sve u cilju pravilnog razvoja mišića, motorike, takmičarskog duha i poštene igre.

Da bi roditelji bili bezbrižni dok se njihova deca igraju, tu su sigurnosne kamere koje vi možete posmatrati dok se opuštate u kafiću u sklopu igraonice, ali nije zabranjeno ni da se igrate i prepustite se mašti kao dete… Sve informacije možete pronaći na www.decijaigraonicamastograd.rs

Pogledajte više iz kategorije: Dečije igraonice, Proslave dečijih rođendana

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh