od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet zdravlja» Tajna dužeg života se može svesti na pet jednostavnih koraka

Svet zdravlja

tajna-duzeg-zivota

Tajna dužeg života se može svesti na pet jednostavnih koraka

  1. Kafa – Istraživanje je pokazalo da ispijanje kafe ima  pozitivan efekat na zdravlje ljudi. Kafa smanjuje rizik obolevanja od srčanih bolesti i dijabetesa.  Naravno u svemu treba imati meru. Uživajte u jednom od Kafe barovi.
  2. Vežbanje – Nedeljno izdvojite par sati za šetnju i nekoliko treninga kako biste ojačali vaše mišiće i dali vitalnost svom telu. Vežbajte u zimskim danima u jednom od Teretane-fitness centri.
  3. Uzmite vitamin D – Prema najnovijim istraživanjima, vitamin D sprečava osteoporozu, depresiju, rak prostate, rak dojke, utječe na dijabetes i pretilost, a potpuno je besplatan. Vitamin D naša koža proizvodi kada sunčevi zraci dodiruju našu kožu.
  4. Jedite orahe – Možete smanjiti rizik od raka pankreasa, bolesti srca, moždanog udara i prerane smrti sa samo nekoliko oraha dnevno.
  5. Meditirajte – Meditacija je dobar način da relaksirate i saberete svoje misli. Naučno je dokazano da meditacija poboljšava rad srca, lučenje hormona sreće i doprinosi da se osećamo zadovoljno i pozitivno. Yoga je savršena za hormonsku ravnotežu, zato što pre potražite svoj Yoga centar.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh