od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Svet kulinarstva

anci-kolaci-1

Torte i kolači

Ukoliko spadate u one ljude koji više vole da poslastičarsko umeće prepuste pravim majstorima i jednostavno samo uživaju u raznim ukusima poslastica, za Vas izdvajamo poslastičarnicu Anči kolači koja pravi torte i kolače za sve prilike.

anci-kolaci-2Na njihovom sajtu www.ancikolaci.com možete videti ogromnu galeriju odnosno fotografije za svečane torte, torte za svadbe, rodjendanske torte, kolače i ostale poslastice, pa da izaberete tortu i dekoraciju za sopstvenu priliku. Poslastičarnice Anči kolači vam pruža preko 50 različitih ukusa, ali takođe ispunjava želje svojih klijenata u skladu sa sopstvenim mogućnostima.

Cena torte se razlikuje u zavisnosti od vrste torte, kao i dodatnih sadržaja na njoj. Naručivanje torti i kolača možete obaviti lično ili telefonskim putem. Ukoliko želite svadbenu tortu, možete zakazati i besplatnu konsultaciju i uz najavu dolaska obezbediti besprekoran i nepogrešiv izbor za ovu jedinstvenu priliku.

Poslastičarnica Anči kolači se nalazi u Pančevu, ali vrši dostavu u Beogradu na nekoliko lokacija. Pozovite i raspitajte se o uslugama i dodatnim informacijama.

Prijatno!

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh