od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet putovanja» Turistička agencija Sunrise travel

Svet putovanja

sunrise-travel-2

Turistička agencija Sunrise travel

Sunrise travel je turistička agencija koja nudi manji broj, ali proverenih aranžmana za letovanje u Grčku, Španiju i Italiju, kao i mogućnost izleta i posete gradova Evrope. U ponudi za letovanje u Grčku nalaze se apartmani na Krfu, letovanje u Španiju podrazumeva ponudu Lloret de Mar, dok je u sklopu letovanja u Italiju ponuda za Siciliju i fakultativni obilasci okolnih predela.

sunrise-travel-1Kada su u pitanju izleti i posete gradovima Evrope, turistička agencija Sunrise travel nudi vam brojne mogućnosti izbora.

Osim standardnih izleta i poseta gradovima Evrope ( Temišvar, Prag, Krakov, Budimpešta ), Sunrise travel nudi mogućnost posete Ostrogu, Ohridu i Umagu na Istri.

Takođe, tu je i poseta Beču u noći muzeja, obilazak Venecije, Padove i Vićence sa odlaskom u zabavni park Gardaland, kao i nesvakidašnja tura za fanove čuvenog vozača motora Valentina Rosija ka njegovom rodnom mestu Tavulja, gde je sve posvećeno broju 46 koji je njegov trkački broj tokom karijere.

Osim ovih ponuda, Sunrise tours nudi mogućnost iznajmljivanja autobusa i mini buseva sa vozačem za različite privatne ili poslovne potrebe. Iznajmljivanje autobusa visoke turističke klase moguće je izvršiti već sad za narednu sezonu i to uz određene povoljnosti!

Za više informacija posetite www.sunrise-travel.rs

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Turističke agencije i Kopneni prevoz putnika

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh