od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet kulinarstva» Uslužno pečenje

Svet kulinarstva

usluzno-pecenje-1

Uslužno pečenje

Postoje dani kada niste raspoloženi, ili ne stižete od obaveza, za kuvanje i spremanje jela. E pa, ako imate sreće, u okolini vašeg stana ili kuće postoji mesara, pečenjara ili radnja koja vrši uslugu uslužnog pečenja i problem je rešen! U bolje snabdevenim mesarama imate mogućnost da odaberete bilo koju vrstu mesa, čak i već spremno za pečenje poput bataka, belog mesa, šnicli, rolovanih ćevapa, pljeskavica, rolovane džigerice, rolovanog belog mesa…ma šta god vam duša ište!

usluzno-pecenje-2Uslužno pečenje možete da iskoristite i kada vam dolaze iznenadni gosti, a nemate mogućnosti da na brzinu spremite ručak. Mesare, pečenjare ili radnje sa uslužnim pečenjem ponekad nude i priloge i lepinje uz meso, pa možete da dobijete  gotovo istu vrstu hrane kao i u obližnjim fast food objektima, a sve to po nižim cenama!

Zato, ako ne znate da li u svojoj blizini imate neki objekat sa uslužnim pečenjem, bacite se u obilazak kraja – sigurno će se naći bar jedan koji će vas rešiti muka. Radnja u mom kraju od nedavno ima i telefon za naručivanje uslužnog pečenja. Raspitajte se malo i eto rešenja  kada vam se ne sprema ručak!

Pogledajte ponudu iz naše kategorije: Gril-Fast food

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh