od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet enterijera/eksterijera» Uživanje na balkonu DEKORACIJE – V osnovni element za uređenje oaze

Svet enterijera/eksterijera

dekoracije-na-balkonu-naslovna

Uživanje na balkonu DEKORACIJE – V osnovni element za uređenje oaze

U gradu, balkon je možda jedina mogućnost da uživate u svežem vazduhu i suncu. Iako ste možda sanjali o velikom dvorištu sa mnogo cveća, realnost je drugačija. Međutim, to ne treba da vas obeshrabri, naprotiv – svaki balkon možete vrlo jednostavno i sa malo sredstava pretvoriti u istinsku zelenu oazu.

Balkon bi trebalo da bude sastavni deo vašeg doma, gde ćete se osećati prijatno i gde ćete uživati. Postoji pet osnovnih elemenata koji će ovaj prostror pretvoriti u izuzetno prijatno mesto za relaksaciju.

dekoracije-na-balkonu-1

DEKORACIJE

Kada ste izabrali podne obloge, nameštaj, saksije i cveće, ostaje vam još da balkonu date svoj lični pečat. Sigurno nećete pogrešiti sa različitim fenjerima i lampionima, koji mogu da imaju dvostruku ulogu – preko dana biće interesantni dekorativni predmeti, a tokom noći na vašem balkonu napraviće posebnu atmosferu. Takođe nemojte zaboraviti na jastuke i prekrivače koji će vam dobro doći tokom svežih jutara i večeri. Zanimljive će biti i korpice u koje možete staviti saksije.

dekoracije-na-balkonu-3

S.S.

Pročitajte i – Uživanje na balkonu – POD – I osnovni element za uređenje oaze, Uživanje na balkon – NAMEŠTAJ – II osnovni element za uređenje oaze, Uživanje na balkon – SAKSIJE – III osnovni element za uređenje oaze, Uživanje na balkon- BILJKE – IV osnovni element za uređenje oaza.

Preselite dnevni boravak na otvoreno!

Pogledajte iz naše kategorije: ENTERIJER, UREĐENJE ENTERIJERA, NAMEŠTAJ, IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI, CVEĆARE

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh