od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet enterijera/eksterijera» Uživanje na balkonu NAMEŠTAJ – II osnovni element za uređenje oaze

Svet enterijera/eksterijera

uzivanje-na-balkonu-nameštaj-naslovna

Uživanje na balkonu NAMEŠTAJ – II osnovni element za uređenje oaze

U gradu, balkon je možda jedina mogućnost da uživate u svežem vazduhu i suncu. Iako ste možda sanjali o velikom dvorištu sa mnogo cveća, realnost je drugačija. Međutim, to ne treba da vas obeshrabri, naprotiv – svaki balkon možete vrlo jednostavno i sa malo sredstava pretvoriti u istinsku zelenu oazu.

Balkon bi trebalo da bude sastavni deo vašeg doma, gde ćete se osećati prijatno i gde ćete uživati. Postoji pet osnovnih elemenata koji će ovaj prostror pretvoriti u izuzetno prijatno mesto za relaksaciju.

uzivanje-na-balkonu-nameštaj-naslovna-1

NAMEŠTAJ

Drugi element, vrlo bitan pri uređenju balkona, jeste nameštaj. Ne pretrpavajte prostor, posebno ako je mali! Počnite sa jednostavnim stvarima – dve stolice i bistro-sto najverovatnije je sve što vam treba. Cene su raznolike, a zavise od materijala i od proizvođača. Za relativno male balkone kupite stolice koje se mogu sklopiti. Kada ih ne koristite, kao i tokom zime, jednostavno ih možete okačiti na zid. Sto ne treba da bude velik, ali je poželjno da bude malo teži kako se ne bi prevrnuo usled jakog vetra (gvozdeni ili sa mermernom pločom). Dugačke, uske balkone podelite u dva funkcionalna dela: u jedan postavite sto sa stolicama, a u drugi ležaj za odmaranje, čitanje, slušanje muzike,… Drveni nameštaj za balkone je topao i udoban, ali je kratkog veka, dok je gvozdeni kvalitetniji, dugotrajniji, ali i skuplji.

uzivanje-na-balkonu-nameštaj-naslovna-2

S.S.

Poročitajte i – Uživanje na balkonu – POD – I osnovni element za uređenje oaze

Pogledajte iz naše kategorije: ENTERIJER, UREĐENJE ENTERIJERA, NAMEŠTAJ, IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh