od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet enterijera/eksterijera» Uživanje na balkonu – POD – I osnovni element za uređenje oaze

Svet enterijera/eksterijera

uzivanje-na-balkonu

Uživanje na balkonu – POD – I osnovni element za uređenje oaze

U gradu, balkon je možda jedina mogućnost da uživate u svežem vazduhu i suncu. Iako ste možda sanjali o velikom dvorištu sa mnogo cveća, realnost je drugačija. Međutim, to ne treba da vas obeshrabri, naprotiv – svaki balkon možete vrlo jednostavno i sa malo sredstava pretvoriti u istinsku zelenu oazu.

Balkon bi trebalo da bude sastavni deo vašeg doma, gde ćete se osećati prijatno i gde ćete uživati. Postoji pet osnovnih elemenata koji će ovaj prostror pretvoriti u izuzetno prijatno mesto za relaksaciju.

POD

Isto kao i u unutrašnjim prostorijama stana, pod ima veliki uticaj na to kakav će konačan izgled dobiti vaš balkon. Bele ili bojene pločice daće mu moderan izgled, a najbolje će pristajati novim zgradama na kojim dominiraju staklene površine. Pločice terakota ili smeđih nijansi učiniće prostor prijatnijim i toplijim. One će se odlično uklopiti u mediteranski stil uređenja.

uzivanje-na-balkonu-1

Drveni podovi daće balkonu rustičnu notu. Drvo je zahvalan materijal i približiće vas prirodi. Jednako dobro će izgledati i sa modernim i sa klasičnim stilom. Ne morate menjati pod da biste postigli željeni izgled – upotrebite podne obloge koje se montiraju. Požete staviti i neku prostirku, krparu, ćilim, veštačku travu…

uzivanje-na-balkonu-2

S.S.

Pročitajte i Uživanje na balkonu NAMEŠTAJ – II osnovni element za uređenje oaze

Pogledajte iz naše kategorije: ENTERIJER, UREĐENJE ENTERIJERA

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh