od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet obrazovanja» VISAN – diplomom do sigurnog posla!

Svet obrazovanja

visan-skola-naslovna

VISAN – diplomom do sigurnog posla!

Počela je prijava za upis u akreditovanu Visoku zdravstveno-sanitarnu školu “Visan” koja se nalazi u Zemunu, a ima decenijsku tradiciju u školovanju različitih obrazovanih profila I stručnih kadrova iz delatnosti zdravstva I ekologije. Visoka zdravstveno-sanitarna škola strukovnih studija “Visan” je član Evropske mreže visokih škola, čime je omogućena i razmena studenata iz škola u okviru ove organizacije.

Nastava se ovde organizuje u malim grupama po evropskim obrazovnim standardima, te je već I nakon završenih osnovnih studija zaposlenje zagarantovano, ne samo u našoj zemlji, nego I u inostranstvu. U sklopu osnovnih studija, ovde se obrazuju medicinske sestre, medicinski radiolozi,  fizioterapeuti, sanitarno-ekološki inženjeri i farmaceuti, dok su specijalističke studije omogućene u dve oblasti: specijalista sanitarno-ekološki inženjer I specijalista medicinska sestra.

visan-skola-1

Prijava kandidata za prvi upisni rok trajaće do 5.jula za osnovne studije, a za specijalističke studije do 2.10.2017. Više informacija potražite na http://www.vzsvisan.com/272-Moduli/4108-Upis

visan-skola-2

Pogledajte više iz kategorije: Univerziteti

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh