od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Dečiji svet» Vrtić i jaslice – „Ana“

Dečiji svet

vrtic-ana-cover

Vrtić i jaslice – „Ana“

Vrtić Ana je akreditovana predškolska ustanova na Novom Beogradu, sa prilagođenim programom za individualni i interaktivni rad sa decom od 1-7 godina, a osim ogromnog prostora unutar vrtića – raspolaže i velikom travnatom površinom koja je bitna za bezbedan i neophodan boravak dece na otvorenom prostoru. Ono što vrtić Ana izdvaja od drugih jeste mogućnost da dete ostavite u produženi boravak tokom vikenda, tj.postoji mogućnost dežurstva vikendom kada dete ostaje petkom na noćenju I boravi u vrtiću do 15h subotom.

vrtic-ana-2Akreditovana predškolska ustanova Ana obezbeđuje poludnevni i celodnevni boravak dece tokom radnih dana, a primenjuje se rad sa decom u manjim grupama. Učenje I razvijanje dece je osigurano kroz igru, kreativan rad, različite radionice I periodičnu rekreativnu nastavu. Takođe, mnogo računa se polaže na zdravlje dece, pa je u toku godišnjeg boravka dece vrtić Ana obezbedio preglede neophodnih stručnjaka. To su pedijatar, psiholog, logoped, fizijatar I stomatolog koji redovno posećuju ovaj vrtić I jaslice, a radi se i redovna bakteriološka analiza dece.

Možete biti sigurni da će vaše dete ovde steći dobre kulturne i zdravstvene navike u životu i sa 7 godina biti osposobljen da krene sa dobrim predznanjem u školu! Obratite nam se putem telefona ili sajta www.vrticana.rs.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh

Lajkuj i osvoji!

2 vaučera x 5.000 rsd za očnu kuću SFERA!
Potrebno je da lajkujete stranicu, zatim ovu objavu ili da ostavite komentar. Jednostavno, zar ne?