Baby shop Sandra

Baby shop Sandra

Maloprodaja i veleprodaja opreme za bebe, nalaze se u Igmanskoj 2, Vidovdansko naselje u Novom Sadu, sa radom je počeo 01.03.1994. godine, kao mali butik dečije garderobe i igračaka.

 

 

Nakon niza godina uspešnog poslovanja, pokrenuta je 

 

– sopstvena proizvodnja komadnog nameštaja kao i
– proizvodnja opreme za najmladji uzrast od novorodjenčeta do 4 god.

 

Tekstilni program naše proizvodnje obuhvata one proizvode koji mališanima obezbeđuju zdrav razvoj i rast, a roditeljima mirne noći. Kako bismo osigurali čitavoj porodici više radosti i uživanja, a smanjili brige i bore, za bebe smo pripremili sve ono što im treba od najkvalitetnijih materijala : benkice, bodije sa i bez rukava , švedske pelene, peškire za kupanje, posteljine, prekrivače, štramplice, odelca sa d.rukavima i bez rukava, zekice, bebi kupko, kompletići za iznošenje, majice, pantalone, kapice….. i za dečake i devojčice, i još mnogo toga….

 

 

Materijale svih naših proizvoda smo prilagodili bebama, a cene roditeljima. Sve što se nalazi u maloprodaji, dostupno je po proizvođačkim cenama, odnosno obezbedili smo, za svaki novčanik,diskontne cene odeće i opreme za bebe i decu.

 


Kvalitet naših tekstilnih proizvoda
kontrolišu dve renomirane kuće za kontrolu kvaliteta SGS Novi Sad i Jugoinspekt Novi Sad.

 
Pozicioner za bebe
Tokom porođaja prilikom prolaska kroz porođajni kanal beba može da proguta plodove vode, pa u prvo vreme može da pljucka ili povraća. Obavezno je da beba od prvih sati po rođenju spava na boku, jednom ili drugom, nikada na leđima. Ovaj položaj joj omogućava lakše i bezbednije izbacivanje sadržaja iz usta. Pedijatri preporučuju spavanje bebe na boku kao najsigurnije u prevenciji sids-a, a upravo pozicioner omogućava potpunu bezbednost spavanja deteta u oba položaja na boku bez opasnosti da ce se prevrnuti na stomak. On omogućava bebi bezbedno ležanje na boku i istovremeno greje bebin stomak jer pamučni sastav materijala od kojeg je napravljen omogućava direktan kontakt sa bebinom kožom bez bojazni od iritacije i ojeda. Čičak traka omogućava fiksaciju pozicionera i prilagođavanje uzrastu odojčeta. * patent je zašticen u patentnom zavodu za intelektualnu svojinu u beogradu.

 

 

Proizvodni program komadnog – dečijeg nameštaja zasniva se na proizvodnji funkcionalnog komadnog nameštaja. Težište je stavljeno na proizvodnju više modela komoda koje se izrađuju tako da imaju višenamensku upotrebu.
Kontrolu naših proizvoda vrši šumarski fakultet u Beogradu.
Proizvodi ispunjavaju tehničke uslove kvaliteta za izradu i isporuku po JUS d.e2.105/1, i JUS d.e2.101

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti