Butik 13

Butik 13

Butik 13 je mesto namenjeno devojkama i mladim poslovnim ženama koje prate najnovije svetske modne trendove. Naše modele karakteriše moderan dizajn, kvalitet materijala i izrade te pristupačne cene.Osim bogate ponude svakodnevnih, večernjih i ekskluzivnih haljina, košulja i bluza, pantalona i farmerki, jakni i kaputa, čizama i cipela, kod nas možete naći i modne detalje poput kaiševa, šalova, kapa, rukavica i torbi koji će upotpuniti vaš izgled. Posetite nas i odaberite nešto što će vam doneti radost i učiniti vas posebnim.
Kao što je Alessandro Michele, kreativni direktor Gucci-a jednom rekao:“ Moda je igra, figurativno govoreći igra u kojoj mi se dopada da se igram sa lažnim naborima, mašnama, kragnama… Glavna ideja je da koliko god možete više unapredite sebe ali i modu“.

 

Kao i uvek „Butik 13“ je kroz novu kolekciju kožnih i perjanih jakni od krzna… (lisica, lasica, kunić, zec, činčila) za jesen/zimu 2016/17 dokazao koliko može biti inovativan, progresivan i uticajan u svetu mode.

 

Vlasnici „Butika 13“ su dokazali kroz novu kolekciju da moda jeste igra i da je oni mogu unaprediti kroz potpuno novi, moderan pristup.

 

Osnovna karakteristika ovih proizvoda, bilo da su to kožne ili perjane jakne sa krznom je – rafinirani luksuz. Mekoća kože i lakoća perja okrunjena neizostavnim, izuzetno bogatim krznom je samo još jedan detalj „plus“, ono „više“, što definiše „Butik 13“ kao jednu od najpoželjnijih modnih kuća čije ime se povezuje sa luksuznim, stilizovanim načinom života.

 

Perjane i kožne jakne obiluju diskretnim detaljima izuzetne zanatske umešenosti, bogatstvom krzna koje će vas laskavo „okruniti“ ali u isto vreme ne prenebregnuvši potrebu dama da modeli kožnih ili perjanih jakni budu – urbani, savremeni što je osnovna smernica 21 veka kojim „Butika 13“ sigurno korača.

 

Koja je tajna skrivena iza imena „Butik 13“ a koju kriju tako dugo i uspešno? Trendseterke i modne „muze“ kojima je pitanje stila na primarnom mestu, to već odavno znaju i salakoćom je otkrivaju i pronalaze u „Butiku 13“! Veliki izbor već tradicionalnih „musthave“ komada garderobe – kožnih i perjanih jakniu kombinaciji sa neizostavnim krznom od nerca, vizona…, „modne metrese“ će strastveno nositi, jer će ne zanemarujući udobnost ipak ostati ženstvene i graciozne.

 

Svi koji strastveno prate najnovije modne trendove koje „Butik 13“ nudi i koji žele sebi da ugode, mogu pronaći nove vrhunski dizajnirane, atraktivne kožne ili perjane jakne sa krznom, jer moda je za „Butik 13“ – umetnost. Modeli jakni koje tamo možete pronaći inspirisane su težnjom da istaknutu siluetu dama na najpozitivnije načine. Zračeći sigurnošću, Vaša će pojava ostavljati pozitivan utisak u bilo koje doba dana ili noći.
„Butik 13“ je modni izbor za sve žene kojima je važno da ono što nose na sebi, nose sa stilom. On je i izvor elegantnih, sofisticiranih a u isto vreme suptilno izazovnih haljina. Bilo da su jednostavnog kroja ili senzualne, provokativne ili romantične, sve haljine „B.13“ su pažljivo odabrana, vrhunski dizajnirana mala umetnička dela.

 

Ako želite da tokom maturske večeri, svadbe ili prijema ostavite nezaboravni utisak, nema boljeg mesta od „Butika 13“. Večernje haljine „B.13“ napravljene su od probranih, najkvalitetnijih prirodnih materijala, ukrašene vrhunski izrađenim kristalima, ručno isprepletanim nitima i vezom. One zavodljivo ističu prednosti a skrivaju nedostatke siluete, dajući vam neophodno samopouzdanje, ženstvenost, eleganciju i sekspil, pri čemu ni malo ne gube na udobnosti.

 

Haljine „B. 13“ su luksuzni komadi garderobe koji će svaku „Pepeljugu“, uz pomoć ljubaznog osoblja, za nekoliko sekundi pretvoriti u princezu spremnu za svoj prvi, drugi, treći i koji god po redu želite – bal…

 

Svi mi koji iščekujući tragamo za novim dizajnerskim inovacijama, otvorivši vrata „B. 13“ susrećemo se sa vanvremenskom vizijom ideala lepote. Vlasnici nam kroz izuzetan izbor modela, boja i dezena haljina nude esenciju – modernog, urbanog seksipila, prožetog intenzivnom ženstvenošću i glamurom. Večernje haljine koje ste mislili da nigde ne možete pronaći, potražite u „B. 13“. Bićete prijatno iznenađeni, jer čak i oni koji vole da krše pravila, pronaći će izuzetan komad garderobe za sebe.

 

„B. 13“ je „muza“ za one koji tragaju za inspiracijom. Tamo će pronaći umetnički obrađene duge, kratke, lepršave, svetlucave, savršeno skrojene… haljine za svaku priliku, koje ženu čine moćnom, sposobnom da menja sebe ali i modu, pomerajući granice od izuzetnog ka – boljem. Samo u „B. 13“.

 

Butik čiji je uticaj na modu primetan.

 

Svaka haljina u „B. 13“ kao kišni ogrtač oko tela žene klizi, nabira se, drapira, vajajući žensko telo u zanosnoj igri, u kojoj uživa sve dok se u jednu od njih ne – zaljubi.

 

„Butik 13“ uspostavlja vrednosti, noseći njihove haljine vi saopštavate lični stav u odnosu na bezvremenu estetiku koja je utkana u svaki deo haljine. Oni su beskompromisni borci za lepotu i moderan stil konbinovan sa žestoko senzualnim detaljima čiji bitan deo predstavljaju haljine kao neprikosnoveni deo njihove vizije.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Fotografije

Butik 13, modne kuće Beograd, ekskluzivne haljine

Modne kuće Beograd

Butik 13, modne kuće Beograd, ekskluzivne haljine

Butik 13, modne kuće Beograd, maturske haljine

Modne kuće Beograd

Butik 13, modne kuće Beograd, maturske haljine

Butik 13, modne kuće Beograd, haljine za sve prilike

Modne kuće Beograd

Butik 13, modne kuće Beograd, haljine za sve prilike

Delatnosti