ELPIDA – Dermatološki Laser Centar

ELPIDA – Dermatološki Laser Centar

Balkanska 16, 11000 Beograd, Srbija
011 2686 735, 3619 267, 3612 972

 

 

DERMATOLOGIJA

 

U Dermatološkom laser centru Elpida tim lekara specijalista, kao i lekara sertifikovanih i posebno obučenih u oblasti estetske i antiejdžing medicine, obavljaju preglede i konsultacije pre, u toku i nakon estetskih tretmana i intervencija. Ukoliko postoji potreba za dodatnim analizama i pretragama pacijent se upućuje na odgovarajuća ispitivanja. Klasičan dermatološki pregled kože, kose i noktiju je po potrebi udopunjen dermoskopskim pregledom pigmentnih promena. Najčešće bolesti i stanja koje se uspešno leče i tretiraju u našem centru su: akne, ožiljci, strije, fleke i pege, seboreja, kuperoza, rosacea i celulit sa masnim naslagama. Pregledi i konsultacije se zakazuju.

 

LASERI

 

Prateći i primenjujući inovativne tehnoligije u mogućnosti smo da Vam pružimo mnogobrojne LASERSKE procedure:

 

– lasersku epilaciju Alexandrite laserom
– lasersko uklanjanje kapilara i “cherry” hemangioma sa lica i tela ND YAG laserom,  kao i
– laserske procedure podmlađivanja kože-rejuvenacija, diodnim i ND

 

KOZMETSKA DERMATOLOGIJA

 

Deo kozmetske dermatologije se odnosi na procedure hemijskih medicinskih pilinga, mezoterapije, filera i mnogobrojnih aparata za rešavanje estetskih problema-celulita, masnih naslaga, anti-aging procedura. U tu svrhu kombinujemo najsavremenije tehnologije lasera, ultrazvuka, radiotalasa i vakumske masaže.

 

DERMOSKOPIJA

 

Dermoskopija tj. epiluminiscentna mikroskopija, kako je mnogi nazivaju, predstavlja jednostavan i neinvazivan pregled pigmentnih i vaskularnih izraslina i raznih drugih benignih i malignih promena na koži pomoću aparata koji koristeći uveličavajuća stakla i posebne vrste osvetljenja omogućava detaljan prikaz površnih i dubljih struktura lezije koja se posmatra. Najvažnije svojstvo dermoskopije kao pomoćne dijagnostičke metode je razgraničavanje benignih od malignih lezija na koži. Našim aparatom moguće Vaše promene na koži snimiti i pratiti ukoliko je to potrebno.

 

DERMATOHIRURGIJA

 

Dermatohirurške tj. primenjene dermatološke intervencije se odnose na uklanjanje najčešćih benignih izraslina kože, kao što su: virusne bradavice, viseći i sesilni fibromi, angiomi – „crveni mladeži“, keratoze, sitne i krupnije ciste, sitni kapilari kože lica i tela, kao i trajno uklanjanje sedih dlaka. Uklanjanje se obavlje priznatom radiotalasnom metodom aparata Ellman, popularnog među dermatolozima i dermatohirurzima.

 

 

KOZMETIČKI PROIZVODI

 

 

Aesthetic Dermal mezoterapijski kokteli i serumi za dnevnu negu su proizvidi španske kompanije namenjeni profesionalcima u oblasti estetske medicine i dermatologije – lekarima i kozmetičarima, kao i svima onima koji prate trendove u kozmetici. Proizvodi se koriste u rešavanju problema celulita, masnih naslaga, zatezanje i hidriranje kože, anti-aging tretmani, opadanje kose, podočnjaka, strija, fleka…

 

 

 

SKIN TECH – španska kompanija proizvodi medicinske hemijske pilinge i kozmoceutike u skladu sa najnovijim biotehnološkim standardima, zahtevima i potrebama klijenata novog doba. Kombinovanom primenom pilinga i kozmoceutika rešavamo mnogobrojne estetske probleme – akne, fleke, bore, strije, ožiljke.

 

 

EDUKACIJE

 

Lekari specijalisti, koji su svoja znanja i iskustva sticali na klinici profesora Philipa Depreza u Španiji, obučavaju teorijski i prakticno lekare i kozmetičare za rad sa medicinskim hemijskim pilinzima. Kozmetičari – estetičari stiču znanja i veštine u rešavanju problema akni,  hiperpigmentacije i anti-aging protokola primenom površnijih pilinga, dok obuka lekara obuhvata posebne tehnike i protokole za primenu dubokih hemijskih pilinga, kao i hemoabrazivnih procedura za rešavanje ozbiljnijih estetskih problema, kao što su duboke bore, ožiljci od akni i strije. Obuka se odnosi  i na mezoterapijske procedure – injekcione tehnike i rad sa aparatom na principu netermogene radiofrekvence, proizvod AESTHETIC DERMAL kompanije. Vidi sajt.

 

 
RUBRIKA LASERI

 

Prateći i primenjujuci inovativne tehnoligije u oblasti medicinkih lasera u mogućnosti smo da Vam pružimo mnogobrojne LASERSKE procedure:
– lasersku epilaciju Alexandrite laserom, za koga je na osnovu kliničkih studija potvrđena EFIKASNOST u smislu značajnog proređenja i redukcije broja dlaka, smanjenja njihove debljine, kao i usporenja rasta istih

 

– lasersko uklanjanje kapilara  i „cherry“ hemangioma sa lica i tela ND YAG laserom
– laserske procedure podmlađivanja kože – rejuvenacija, diodnim i ND YAG laserom, kao i

 

– konsultacije i pregle izvođenja laserskih tretmana su besplatni i pregle izvođenja laserskih tretmana su besplatni

 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti