Hotel Orašac

Hotel Orašac

Hotel Orašac pripada kategoriji gradskih hotela sa vrhunskom uslugom. Hotel nudi prijatno okruženje u kome se možete opustiti. Nalazi se na Vidikovcu, mirnom delu grada u blizini parka Košutnjak, koji raspolaže sportskim terenima, bazenima i stazama za šetnju i rekreaciju.

 

Namenjen je poslovnim ljudima i kongresnom turizmu, ali će takođe zadovoljiti potrebe i ostalih turista. Moderan dekor u toplim bojama stvara blagi, umirujući ambijent, idealan za opuštanje nakon užurbanog dana u Beogradu.

 

 

Moderan i udoban nameštaj izrađen od finog drveta i elegantan dekor, učiniće Vaš boravak prijatnim. Smeštajne jedinice su bogato opremljene i imaju sve elemente za prijatan boravak. Posebno bi istakli veličinu soba, koje su daleko iznad standarda. Tišina i udobnost, će biti Vaši saveznici nakon teškog dana. Hotel Orašac ima 15 smeštajnih jedinica. Od toga 8 standard soba, 4 superior sobe i 3 apartmana.

 

Udaljen je 15 minuta vožnje od centra grada (10 kilometara). Autobuska povezanost je odlična –autobusi 23 i 53 voze do centra grada. U blizini se nalazi i Filmski grad, Ada Ciganlija, hipodrom, Beogradski sajam. Hotel Orašac je mesto gde se dolazi po preporuci i stalno vraća.

 

Dobrodošli u hotel Orašac Beograd, mesto u kome ćete osetiti iskreno gostoprimstvo i uslugu vrednu pamćenja.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti