Hotel Zira

Hotel Zira

Zira Hotel Beograd otvoren je u maju 2008. u srcu starog Beograda. Po koncepciji spada u red poslovnih hotela. Svojim gostima nudi 127 Superior i Deluks soba, vrhunskog dizajna i kvaliteta.

 

Gostima i posetiocima,su na raspolaganju internacionalni restoran sa terasom, četiri savremeno opremljene konferencijske sale, besplatno korišćenje potpuno opremljenog fitnes centra i saune, zatvoreni parking u podzemnoj garaži na 4 nivoa, besplatan pristup internetu u celom hotelu i besplatani međunarodni telefonski pozivi ka fiksnim mrežama.

 

Sagrađen je na raskrsnici dve važne gradske ulice, Ruzveltove i Cvijićeve i deo kompleksa Zira. Nalazi se u blizini univerzitetskog kvarta i parkova, odmah ispod Bulevara kralja Aleksandra i samo petnaest minuta hoda od Trga Republike.

Hotel ima odličnu lokaciju, brz pristup centru grada i drugim delova Beograda.

 

Fitnes centar

U predivnom ambijentu, na prvom spratu Hotela Zira, nalazi se teretana. Opremljena savremenim spravama za vežbanje, renomiranog proizvođača “Tehnogym”. Teretana vam pruža energiju aktivnog SPA u kome ćete povratiti snagu, opustiti se od stresa i relaksirati u sauni. Treneri “Life centra” vam…

 

Prostor za konferencije

Čini ga prostrana dvorana nepravilnog trougaonog oblika, površine 483m2, koja ima mogućnost pregrađivanja u dve ili tri manje dvorane. Prostor je modernog dizajna, opremljen najsavremenijom opremom i pogodan je za sve vrste kongresa, seminara, prezentacija i događaja.

 

Restoran ZIRA

U modernom i prijatnom ambijentu restorana, gostima Hotela Zira na raspolaganju je posluženje na bazi švedskog stola ili a la carte meni. Uživajte uz mediteranski meni, italijansku, grčku ili srpsku kuhinju, uz prijatnu muziku virtuoza na klaviru. Prilagodili smo naš jelovnik, Vašim…

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Fotografije

Hotel Zira, hoteli Beograd, organizacija vencanja

Hoteli Beograd

Hotel Zira, hoteli Beograd, organizacija vencanja

Hotel Zira, hoteli Beograd, junior suite

Hoteli Beograd

Hotel Zira, hoteli Beograd, junior suite

Hotel Zira, hoteli Beograd, superior room

Hoteli Beograd

Hotel Zira, hoteli Beograd, superior room

Delatnosti