Seibl d.o.o.

Seibl d.o.o.

 
Pružanje adekvatne lične zaštite u radnom prostoru predstavlja važan deo u izgradnji samopouzdanja i sigurnosti radnika, što samo po sebi poboljšava produktivnost.
 
Seibl Trade nudi širok spektar ličnih zaštitnih sredstava i opreme, kao i informacije koje će vam pomoći da izaberete ono što odgovara vašim potrebama.
 
 
Seibl Trade je osnovan 1993. godine u Beogradu i od tada se razvio u jednu od vodećih kompanija u oblasti zaštite na radu u Srbiji, pre svega zahvaljujući principima prema kojima posluje i saradnji sa renomiranim partnerima kao što su:
 
– Honeywell Safety – svetski lider najkompleksnijeg programa lične zaštite
– Timberland Pro – ekskluzivna, zaštitna oprema modernog dizajna (odeća, obuća, rukavice)
– Miller – svetski lider u proizvodnji opreme za zaštitu od pada
– Howard Leight – svetski lider u proizvodnji opreme za zaštitu sluha (antifoni i čepovi za uši)
– Optrel – svetski lider u proizvodnji maski za zavarivanje
– Industrial Starter – kompletan program lične zaštite
– Centurion Safety – svetski lider u proizvodnji šlemova i drugih proizvoda za zaštitu glave
 
 
Od samog trenutka osnivanja, cilj preduzeća bio je da obezbedi što kvalitetnija i adekvatnija sredstva zaštite na radu i to, pravilnim izborom samih sredstava, brzim prilagođavanjem zahtevima tržišta i profesionalnim kadrom.
Svojim bogatim i pažljivo izabranim asortimanom Seibl Trade d.o.o. se potrudio da se na jednom mestu nađe kompletan program neophodan za zaštitu radnika, a samim tim i za ekonomičnije i profitabilnije poslovanje.
 
 
Uz kompletan asortiman, permanentnu edukaciju i praćenje najnovijih kretanja na tržištu Evrope i naše zemlje, SEIBL TRADE je spreman da odgovori i na najkompleksnije zahteve u oblasti zaštite na radu.
 
Kroz korektno poslovanje, tačnost i primenu standarda kvaliteta, vrhunsku uslugu zaposlenih, sigurnost, poverljivost i odabir kvalitetnih ličnih zaštitnih sredstava, preduzeće Seibl Trade d.o.o. garantuje da će efikasno i uspešno delovati i u buduće.
 
 
Misija
Naša misija je uvođenje svetskog nivoa zaštite na radu u domaćim kompanijama kroz obuku, konsalting i saradnju sa renomiranim proizvođačima najkvalitetnijih ličnih zaštitnih sredstava kako bismo unapredili bezbednost i kvalitet života radnika na radnom mestu.
 
Vizija
U svom poslovanju Kompanija Seibl Trade se suočava sa velikim brojem izazova. Stalni razvoj je od suštinskog značaja pošto omogućava kompaniji da drži korak sa konkurencijom i da se lakše prilagođava promenama u poslovnom okruženju. Koristeći svo svoje znanje (know-how) i iskustvo sakupljeno tokom proteklih 20 godina, Seibl Trade želi da izađe u susret izazovima današnjice. Seibl Trade će nastaviti da razvija svoju delatnost što dugoročno treba da dovede do značajnog napretka i zajedničkog zadovoljstva poslovnih partnera, zaposlenog osoblja, okoline i naravno – potrošača.
 

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Podeli sa prijateljima

Fleš oglasi

Delatnosti