od 30rsd/dnevno

infostar-social-baner

Infostar» Svet informacija» Svet ugostiteljstva» „Čukarički san“ za uživanje

Svet ugostiteljstva

cukaricki-san-cover

„Čukarički san“ za uživanje

Gostima poznat već više od 30 godina, restoran „Čukarički san“ kao što i samo ime kaže, pruža nezaboravne trenutke i uživanje u nacionalnim i internacionalnim jelima i pićima. Ovo je i restoran za svadbe Beograda, kao i za proslave za firme, dečije rođendane i sva druga organizovana slavlja. Restoran „Čukarički san“ poseduje dve sale za proslave na Čukarici i to jednu kapaciteta do 250 ( Diamong sala ), a drugu do 80 mesta ( Etno sala ).

cukaricki-san-1

Takođe, moguće je izvršiti i iznajmljivanje sala za proslave, kao i letnju baštu koja nudi mesto za još 70 osoba, a za 50 automobila gostiju ovog restorana obezbeđen je i parking! Ukoliko vam je potrebno organizovanje svadbi, poslovnih prezentacija, kao i tematske večeri – stručno i ljubazno osoblje će se potruditi da vašoj želji izađe u susret! Takođe, vršimo i uslugu keteringa.

cukaricki-san-2

Ukoliko vam je posle radne nedelje potrebno da se provedete u restoranu dobre hrane i pića uz kvalitetnu muziku, petak je dan za organizovanje žurki! Svakog petka u restoranu „Čukarički san“ pevaju i zabavljaju vas vrhunski muzičari, a na vama je da se opustite i uživate u vašem snu na javi! Sve informacije potražite na sajtu www.cukarickisan.rs

Autor teksta: Biljana Radojčić

Pogledajte više iz kategorije: Restorani za svadbe i proslave

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.

*

Dozvoljeno je korišćenje HTML tagova.

Nazad na vrh