English
 

Auspuh servis-Kiler Auto

Auspuh servis Kiler, izgradnja auspuha, ugradnja auspuha, izduvni sistemi, montiranje auspuha, izduvna grana, sportski auspuh, zadnji lonac

Lokacija: Beograd, Zemun, Tošin bunar 63

Opština: nije dostupno

Telefon: 011100964,0112618237

Mobilni Telefon: nije dostupno

Faks: 0113196846

Besplatan telefon: nije dostupno

Osnovano: 1981

Radno vreme: 08-16

Platne kartice: nije dostupno

Web Adresa: http://www.kilerauto.rs

Email: nije dostupno

Kategorija: Automobili > Auspuh servisi

Ključne reči:

Auspuh servis Kiler, izgradnja auspuha, ugradnja auspuha, izduvni sistemi, montiranje auspuha, izduvna grana, sportski auspuh, zadnji lonac

Više o nama:

KILER AUTO je kuca nastala 1981. godine, sa iskljucivo privatnim kapitalom u vlasništvu gospodina CVETKOVIC STOJANA koja se bavi proizvodnjom auspuha za strana i domaca putnicka vozila, uslugama montiranja i popravke starih kao i obradu kompletne limarije u svojim radionicama, uslugama popravke i montiranja autohladnjaka, uslugama farbanjem vozila u komori, servisom za autopranje, popravku autoelektrike, maloprodajnom trgovinom autodelova i limarije (prodavnica) i ugostiteljskim uslugama (kafe).

 

KILER AUTO je poceo sa radom kao zanatska radnja cija je osnovna delatnost bila ugradnja i popravka autohladnjaka, vremenom i vrednim i strucnim radom kvalifikovanih kadrova poslovi su se proširili na brojne nove oblasti. Svakodnevnim osvajanjem tehnologije izrade sve veceg broja auspuha KILER AUTO je znacajno proširio proizvodni program tako da danas prodaje i ugraduje znatan asortiman koji se stalno proširuje novim proizvodima. Pošto je odgovoreno na visoke zahteve u pogledu funkcionalnosti i kvalitetom proizvoda i ugradnje brzo je osvajano tržište i sticano poverenje sve veceg broja mušterija. KILER AUTO je ostvario uspešnu saradnju sa brojnim firmama u Srbiji, i inostranstvu.

 

Ideju da tržište Srbije osvoji ponudom što kompletnije usluge popravke i reparacije automobila na jednom mestu, bez potrebe obilaska brojnih radionica i trgovina, vec uveliko ostvaruje. Dobrom politikom poslovanja, kvalitetnom uslugom, finansijskom sigurnošcu, uvek novim idejama i dobrom pristupu trzištu, KILER AUTO nastavlja put uspona.

 

Ovako osmišljenom ponudom proširujemo krug potencijalnih kupaca, a njihovi pozitivni odgovori ohrabruju naše poslovne planove i potvrduju razvojnu perspektivu firme KILER AUTO.

SERVIS AUSPUHA

popravka, ugradnja, izrada, održavanje kompletnog izduvnog sistema. Izrada po najvišim standardima, kao i garantni rok od 18 meseci.

POSEDUJETE VOZILO SA KATALIZATOROM?

NOVO U KILER AUTU - OBNOVA KATALIZATORA

U skladu sa našim višegodišnjim iskustvom u proizvodnji i servisiranju izduvnih sistema, a u cilju zapocetih primena obaveznog merenja izduvnih gasova, poceli smo sa obnovom automobilskih katalizatora (narocito za automobile kod kojih je nemoguca ugradnja univerzalnih katalizatora). Nudimo uslugu, zahvaljujuci kojoj promena orginalnog (starog) katalizatora nije potrebna, iz raloga što taj isti i dalje obavlja svoju funkciju kao novi.

Zato Vas jos jednom pozivamo, da katalizatore sa istrošenim ili rabijenim jezgrom ne odbacite - mi cemo Vam ga obnoviti koristeci metalno kataliticko jezgro, koje je razvijeno korišcenjem savremene tehnologije, a ujedno je i otporno na mehanicka oštecenja (patentna zaštita 21535).

USLUGE KOJE SE NE NAPLACUJU

- provera izduvnog sistema

- provera napajanja akumulatora i ugradnja

- provera rashladne tecnosti u sistemu za haladenje motora

- provera kocionog sistema i sistema za upravljanje

 

 

Fotografije:

Fleš oglas

Vaš fleš oglas može biti ovde
Promotivne cene. Popust za fleš oglase. Iskoristite priliku. Prijavi se odmah!

Gde se nalazimo?

Auspuh servis-Kiler Auto
 
 
http://euroauto.rs/proizvodi/vesanje/amortizeri/monroe-amortizeri/
http://www.brv.co.rs/al.stolarija.htm
http://www.mbl.rs